Четвер
21.11.2024
20:28
Вітаю Вас Гість
RSS

Вивчаємо економіку разом
(сайт вчителя економіки та правознавства Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)

Каталог файлів »
Меню сайту

Категорії розділу
Матеріал для всіх [40]
Основи споживчих знань [12]
5 клас [6]
6 клас [2]
7 клас [2]
8-9 клас [8]
10 клас [14]
11 клас [10]
творчі роботи учнів 5 клас [6]
творчі роботи учнів 6 клас [3]
творчі роботи учнів 8 -9 клас [3]
творчі роботи учнів 10 клас [1]
творчі роботи учнів 11 клас [0]

Наше опитування
Вам подобається мій сайт?
Всього відповідей: 535

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Файли » Матеріали для учнів » Основи споживчих знань

Перелік індексів номерів Е
21.06.2011, 17:50
Назва Клас Номер E Міжнародна назва Функція Побічні ефекти Макс. добова доза
E100 - Куркуміни / Куркумины Дозволені 100 Curcumins Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту.

E101- Рибофлавіни / Рибофлавин; Натриевая соль рибофлавин-5-фосфата; Дозволені 101 (i) Riboflavin; (ii) Riboflavin-5'-Phosphate Sodium Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту.

E102 - Тартразин / Тартразин Дозволені 102 Tartrazine Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. небезпечний провокує розвиток алергії, небезпечний для астматиків
E103 - Алканет / Алканет, алканин Недозволені 103 Alkanet Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. викликає появу злоякісних пухлин
E104 - Хіноліновий жовтий / Желтый хинолиновый Дозволені 104 Quinoline Yellow Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. підозрілий
E105 Недозволені 105 Fast Yellow AB Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. викликає появу злоякісних пухлин
E106 Недозволені 106 Riboflavin-5-Sodium Phosphate Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту

E107 - Жовтий / Желтый 2 G Недозволені 107 Yellow 2G Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту небезпечний для астматиків
E110 - Жовтий "сонячний захід" спеціальний жовтий FCF / Желтый "солнечный закат" FCF, оранжево-желтый S Дозволені 110 Sunset Yellow FCF, Orange Yellow S, FD&C Yellow 6 Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту небезпечний для чутливих на асперин
E111 Недозволені 111 Orange GGN Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту.

E120 - Карміни / Кошениль; карминовая кислота; кармин Дозволені 120 Cochineal, Carminic acid, Carmines, Natural Red 4 Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. небезпечний
E121 - Червоний цитрусовий 2 / Цитрусовый красный 2 Недозволені 121 Orcein, Orchil, Citrus Red 2 Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. викликає злоякісні пухлини
E122 - Азорубін, кармазин / Азорубин, кармуазин Дозволені 122 Carmoisine, Azorubine Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. підозрілий -небезпечний для астматиків
E123 - Амарант Недозволені 123 Amaranth Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. дуже небезпечний -викликає появу злоякісних пухлин -провокує розвиток алергії
E124 - Понсо 4R / Понсо 4R (пунцовый4R) , кошенилевый красный А Дозволені 124 Ponceau 4R, Cochineal Red A, Brilliant Scarlet 4R Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. небезпечний - небезпечний для астматиків - небезпечний для чутливих на аспірин
E125 - Понсо, пунцовый SX Недозволені 125 Ponceau SX, Scarlet GN Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. не вивчений - викликає появу злоякісних пухлин
E126 Недозволені 126 Ponceau 6R Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. викликає появу злоякісних пухлин
E127 - Эритрозин Недозволені 127 Erythrosine Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. небезпечний - порушення функції щитовидної залози
E128 - Красный 2G Недозволені 128 Red 2G Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту. викликає появу злоякісних пухлин
E129 - Спеціальний червоний AG / Красный очаровательный АС Дозволені 129 Allura Red AC Барвники / Красители Підсилюють чи відновлюють колір продукту.
Категорія: Основи споживчих знань | Додав: Alla-Petrivna
Переглядів: 1016 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Друзі сайту