Четвер
25.04.2024
18:22
Вітаю Вас Гість
RSS

Вивчаємо економіку разом
(сайт вчителя економіки та правознавства Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)

»
Меню сайту

Наше опитування
Вам подобається мій сайт?
Всього відповідей: 535

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 2 » Бізнес з мінімальними вкладеннями
22:32
Бізнес з мінімальними вкладеннями
Питання про те, як почати бізнес  не маючи засобів або коли їх дуже мало, є для багатьох дуже актуальним. Як би не стверджували скептики, що це неможливо, тим не менше, варіанти є. Можна придумати досить багато ідей для бізнесу, які не вимагають багато первісних витрат. Опишемо деякі з ідей для бізнесу з мінімальними вкладеннями.

Поширений варіант це організація бізнесу на дому, тому що це зручно, а також не потрібне платити за оренду або купувати приміщення. Бізнес, організований на дому, дає можливість залучити членів сім’ї у вільний від основної роботи час. Це дозволить не наймати додатково працівників, особливо спочатку. Наприклад, вдома можна організувати хімчистку. Для роботи можна виділити частину приміщення свого будинку або квартири (наприклад, кімнату, балкон). Головне, щоб приміщення провітрювалось. Конкретно для хімчистки можна купити хімікати, які є у продажу і доступні.

Необхідно тільки зрозуміти технологію застосуванням таких засобів, а також забезпечити техніку безпеки. Вся необхідна інформація також є у вільному доступі (ресурси Інтернету, книги, консультації в фахівців). Тобто для початку роботи потрібно просто купити всі потрібні засоби (препарати). Ще варто передбачити упаковку виконаних замовлень, що свідчитиме про якісний сервіс. Пріоритетами домашньої, невеличкої хімчистки може стати те, що конкуренти (великі, стаціонарні хімчистки) часто не задовольняють клієнтів повністю, вони можуть бути незадоволені якістю виконання чистки. Також це можуть бути і дорожнеча,  не якісна упаковка, відсутність доставки та інше. Ці недоліки можна врахувати при побудові власного бізнесу.

Іншим цікавим бізнесом може стати виготовлення свіжих соків, які можуть стати конкурентними на тлі соків магазинних. Щоб здійснити таку ідею, також не потрібно занадто багато засобів. Необхідно придбати соковижималку, краще професійну, яка забезпечить соку не тільки натуральність, але і гарантуватиме натуральність. Щоб забезпечити собі потік клієнтів, можна розташувати торгову точку, особливо актуально це в супер- і гіпермаркетах, парках відпочинку, розважальних центрах. Можна придумати торгову точку, яка буде переїжджати з місця на місце, наприклад в парках. Звичайно, слід попередньо подбати про хороших постачальників фруктів, а також забезпечити собі рекламу. До речі, бізнес такого формату може бути побудований не тільки на продуктах у вигляді соку, а також з продажу інших продуктів.

Ще цікавий варіант – масаж на дому. Багато людей в силу малорухливого спосіб життя і захворювання потребують такого виду послуг, тому попит досить високий. І багато хто готовий платити досить багато за те, що їм на дому будуть робити масажні процедури. Хороший масажист буде завжди забезпечений роботою, навіть не маючи медичної освіти, хоча звичайно, вона є бажаною. Згодом, можна буде організувати масажний салон і наймати собі персонал. Також, організувати салон можна й іншого виду, наприклад з надання послуг кріотерапії. Такий спосіб може стати дуже прибутковим через високий попит, адже багато хто хоче омолодити свій організм і відкрити приховані резерви.

Для бізнесу без вкладень є ще маса відмінних ідей. Можна знімати приміщення для ділових зустрічей (за однією ціною, а надавати за іншою, витягуючи вигоду), організувати скалодром, бізнес, орієнтований на дітей (школи раннього розвитку, дитячий стиліст, музична школа та ін.)

Євген Живило

Переглядів: 1142 | Додав: Alla-Petrivna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту